По всичко личи, че извънредното положение няма да продължи вечно

...
По всичко личи, че извънредното положение няма да продължи вечно
Коментари Харесай

Топ BG фитнес мацки, които да следваме за мотивация в борбата със зимните килограми

По всичко проличава, че изключителното състояние няма да продължи постоянно и лято евентуално ще имаме, каквото го познаваме - с море, плажове или най-малко басейни. В този смисъл доста от нас евентуално и тази година в последния миг ще стартират с диети и тренировки. А този " финален миг " в действителност е в този момент. 

Този път няма да ви даваме препоръки по какъв начин да свалите някой кг или по какъв начин да упражнявате в домашни условия, тъй като евентуално към този момент всеки от вас е избрал своя метод или знае какво работи за него. Днес ви представяме някои вдъхновяващи българки, които са образец за това какво е съвършено тяло и въодушевяват стотици хиляди българи, а и освен.

Хриси Парова

Няма по какъв начин да не стартираме точно с нея, тъй като тя е действителното доказателство, че човек получава това, за което работи. Хриси Парова също така съумява да трансформира заниманието си в специалност, а да наподобява супер за нея е целогодишно. Тя е и от тези спортисти, за които домашните тренировки по нищо не отстъпват от тези в залата.

Виж още: БЕЛИ храни, които са нездравословни за здравето ни

Руми Калоферова

Тя е играч в категория бикини фитнес, само че това по никакъв метод не значи, че не можем да се вдъхновим от нея или да използван нейни препоръки за здравословно хранене да вземем за пример. Тя натъртва на пуешко, пилешко, телешко, риба, пълнозърнести храни, ориз, картофи, зеленчуци, плодове, ядки... Храни се... здравословно. Нищо неуместно и неприложимо за всеки от нас.

Виж още: Нито диета, нито извършения: 5 невероятни трика, които оказват помощ за намаляване

Елена Боянова

Ако не знаете, че тя е професионален фитнес играч, ще решите, че е една от тези положителни мацки в Instagram, които умеят да надъхват и въодушевяват. За нея спортът е здраве, обич и живот. 

Виж още: Вкусно, комфортно, ефикасно: Диета съгласно кръвната група

Айтен Кармаджи

По-известна като Нети, тя има сходна събда, като доста от нас. Като тийн не се храни добре, към 20-атата си годишнина стартира елементарно да пълнее и да не се харесва в огледалото. Тогава стартира да се занимава с фитнес, здравословно хранене, а през днешния ден има и дипломи за това. Тя е и веган.

Виж още: Коя е най-хубавата диета на годината? Диетолозите с топ 3 на режимите

Галя Чалъкова

Занимавала се е с лека атлетика, а в този момент се е фокусирала върху фитнеса и образованието си в НСА. Използва обществените мрежи, с цел да стимулира оптимално доста хора да се движат и да бъдат дейни. 

Виж още: Как отслабват звездите? 7 диети на 7 световноизвестни мацки

Теодора Тодорова

Участничката в TopQueen е предстоящ ортодонт, само че потвърждава, че ученето, тренировките и здравословното хранене могат да вървят ръка за ръка. Тя е още един от известните спортисти, които се е отказал от месото. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР