По всичко личи, че дебютът на Александър Усик в тежка

...
По всичко личи, че дебютът на Александър Усик в тежка
Коментари Харесай

Намериха нов съперник на Александър Усик

По всичко проличава, че дебютът на Александър Усик в тежка категория няма да бъде против французина Карлос Такам. Двамата трябваше да се срещнат на 25 май в Съединени американски щати, само че някогашният безспорен международен първенец контузи ръката си и срещата бе анулирана за есента, осведоми boec.bg.

Преди известно време от „ Matchroom Boxing “ оповестиха, че украинецът ще се бие на 12 октомври, само че в това време Такам подписа контракт с друга промоутърска къща и мачът пропадна.

Заместник на французина от камерунски генезис ще бъде руснакът Андрей Федосов. Той е на 33 години и към този момент от няколко години се бие на територията на Съединени американски щати.

Новината беше доказана персонално от мениджърът на Федосов – Алекс Вайсфелд. За последно Федосов се би на 13-ти октомври 2018-та, когато посредством единомислещо съдийско решение победи Джоуи Давейко.

От няколко седмици Усик се намира в Калифорния, където се приготвя за конфликта на 12-ти октомври. Украинецът с противоположен гард за последно бе на кръга в края на 2018-та, когато нокаутира Тони Белю. Новината за Федосов бе доказана и от промоутъра на Усик, само че към момента няма нищо публично.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР