По всичко личи, че 315-квадратният апартамент на Цветан Цветанов е

...
По всичко личи, че 315-квадратният апартамент на Цветан Цветанов е
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 20 март

По всичко проличава, че 315-квадратният апартамент на Цветан Цветанов е евентуално най-глупавият политически ход тази седмица - можеше най-малко да изчака изборите, вместо да налива вода в мелниците на електората, който така и така е натрупал значително завист към ГЕРБ. Ето и малко други водещи вести от печата.
Вестник " Сега "
Фандъкова не е приела ремонтите на градинката пред СУ, написа " Сега ". Били са направени забележки, пропуски по ремонта, разминавания с обещаното и направеното. Това е ненапълно обнадеждаващо - наподобява целият писък, който се надигна против ремонтите на " Графа " е дал резултат, само че е избил в малко по-странично място.
Вестник " 24 часа "
Мъж закла жена си на улицата в Ботевград и избяга, написа медията за следващия случай с убийството на жена от личния ѝ брачен партньор. Като изключим думата " закла " - остарял шлагер на вестникарската публицистика, казусът в действителност взе да става повече от сериозен.
Вестник " Труд "
Назърбаев се отдръпна след 29 години власт, написа вестникът за президентът на Казахстан. Решението е прекомерно извънредно и изненадващо за всички - той изглеждаше като доживотен водач на страната. Може би в Казахстан е извънредно време да се приложи българския модел - вместо един водач, се редуват две партии, резултатът е отново същият, само че всички живеят в илюзията на демокрацията. Както гласи златното предписание: " в случай че изборите можеха да трансформират нещо, щяха да ги забранят ".
Вестник " Монитор "
" Монитор " написа за изследване в 21 страни, където хората всеобщо желаят по-високи налози за богатите. Ние обаче още седим на плоския налог, тъй като това е максимумът на обществена правдивост, който успяхме да измислим за 30 години народна власт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР