По всичко, изглежда, че убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково.

...
По всичко, изглежда, че убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково.
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Убийството на Нотариуса е поръчково

По всичко, наподобява, че убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково. Това съобщи в ефира на „ На Фокус ” по Нова тв някогашният ръководител на ДАНС и някогашен вътрешен министър Цветлин Йовчев.

„ Не може да твърдим изрично какви са претекстовете. Този, който го е поръчал, разполага с задоволително средства, запас и мотивация да го направи. Едва ли става въпрос за битови претекстове при реализиране на закононарушението ”, разясни той.

„ Поръчковите убийства са едно почистване на сметки, мафиотски похвати. За жал в нашата страна през последните няколко месеца се случиха няколко такива закононарушения, които са сигнал за нещо протичащо се и то не доста положително под повърхността. Ако се върнем обратно във времето постоянно, когато става сериозна смяна във властта, това по един или различен метод рефлектира на подземния свят ”, счита още Йовчев.

 

За изказванието на Атанас Атанасов, че ДАНС бездейства по сензитивен сигнал за съветски жители, които си вадят български паспорти с подправени документи:

„ Съгласен съм, че това е скандално. Информацията, която беше подадена, е неразбираема и непълна. Очевидно, че това не е нито инспекция на Вътрешната комисия, нито следствие. Когато се слагат такива сигнали, би трябвало да имат конкретика и оттова нататък да може да се реши дали има нарушаване на закона и кой носи виновност. Такъв вид офанзиви през медиите са нечестни ”.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР