По всичко изглежда, че Григор Димитров ще вземе участие в

...
По всичко изглежда, че Григор Димитров ще вземе участие в
Коментари Харесай

По всичко изглежда, че Григор ще играе в Ротердам

По всичко наподобява, че Григор Димитров ще вземе присъединяване в шампионата в Ротердам през идната седмица.

Участието на международния №4 бе под въпрос след отдръпването му от DIEMA XTRA Sofia Open. Причината за това решение бе пренатоварване и заплаха от по-сериозен проблем в региона на рамото. Хубавата вест е, че очевидно възобновяване върви добре, тъй като от уредниците на конкуренцията в Ротердам увериха, че чакат Димитров.

Турнирният шеф Рихард Крайчек разкри в изявление, че Григор към този момент си е резервирал подготвителен корт, а това са създали още Саша Зверев и №1 в схемата на DIEMA XTRA Sofia Open Стан Вавринка.

"Мениджърът на Александър Зверев ми се обади да помоли да резервира два чака в петък, той желае да тренира доста. Григор Димитров и Стан Вавринка също са резервирали подготвителни кортове, което значи, че са здрави, другояче нямаше да да го вършат ", съобщи първенецът на Уимбълдън от 1996 година.

Турнирът в Ротердам е от категория АТР 500 и се обрисува като извънредно мощен, откакто в него се включи и Роджър Федерер. Маестрото ще опита да доближи до полуфинал и по този метод да се завърне под №1 в международната класация.

"Имаме необятен набор участници. Няколко играчи от топ 5, няколко играчи от "Следващото потомство " или с други думи изгряващите гении, както и холандци, а холандците са значими за нас. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР