По времето на Луис Ван Гаал в Барселона, в клуба

...
По времето на Луис Ван Гаал в Барселона, в клуба
Коментари Харесай

Барса влиза в невиждан маратон до Световното

По времето на Луис Ван Гаал в Барселона, в клуба се говореше, че ноември е най-важният месец от годината. Е, този сезон Барса ще има работа единствено в първите десетина дни на а11-ия месец от годината поради Световното в Катар.

Октомври, от своя страна, ще е извънредно претрупан за отбора на Шави, който ще би трябвало да изиграе 9 мача в границите на 30 дни. Това включва 6 мача от шампионата, един от които е против Реал Мадрид на „ Сантиаго Бернабеу “, както и 3 в Шампионска лига, където „ блаугранас “ посрещат Байерн Мюнхен на 26 октомври.

В Ла Лига Барса би трябвало да се опита да навакса пасива си от 2 точки по отношение на „ кралския клуб “, до момента в който в ШЛ отборът изостава от Байерн поради триумфа на баварците в първия мач в Мюнхен.

От тези 9 мача, 5 ще бъдат на „ Камп Ноу “, което облагодетелства хората на Шави, който обаче, би трябвало да се оправя с редица кадрови проблеми, защото Жул Кунде, Ектор Бейерин, Френки де Йонг, Мемфис Депай и Роналд Араухо са с травми след мачовете на националните тимове.

След маратонския октомври, Барса ще би трябвало да изиграе и 3 мача в границите на 9 дни през ноември, преди шампионатите да бъдат спрени поради Мондиала в Катар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР