По време на зимната пауза във Формула 1 широко бе

...
По време на зимната пауза във Формула 1 широко бе
Коментари Харесай

Ферари ще ни изненадат с тъмночервен болид за 2018

По време на зимната пауза във Формула 1 необятно бе дискутиран дизайнът на новите болиди и ето, че те към този момент започнаха да се появяват дни преди първия предсезонния тест за 2018-а в Барселона. И до момента в който смятахме, че най-голямата смяна в цвета на болида ще бъде дело на дизайнерите на Макларън, в действителност изненадата може да пристигна от Маранело.

Болидите на Себастиан Фетел и Кими Райконен за сезон 2018 във Формула 1 ще бъдат по-тъмночервени, в сравнение с сме привикнали да ги виждаме. Това твърди доближеният до Скудерия публицист от Corriere della Sera Джорджо Теруци.

Новият колорит на алено ще бъде друг с помощта на спирането на съдействието на Скудерия с главния спонсор - испанската банка Santander. Теруци добавя, че белият цвят също ще участва по-малко на върху новия болид, а дизайнът му ще се приближи до колата с номер 312 от далечната 1969 година.

Състезателният автомобил на " черните кончета " ще бъде показан на 22 февруари, като датата съответствува с премиерата на болида на първенците от Мерцедес. До момента са показани колите на Хаас, Уилямс, Ред Бул, Заубер и Рено.

Ferrari vem de vermelho mais escuro para temporada 2018 da F1 https://t.co/vW2KwjNvLz pic.twitter.com/otz7WBfVMI
— LANCE! (@lancenet) 20 февруари 2018 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР