По време на защитата си в съдебната зала, певицата носеше

...
По време на защитата си в съдебната зала, певицата носеше
Коментари Харесай

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

По време на отбраната си в правосъдната зала, певицата носеше хубав костюм в ментово зелено и бяло.

Кейти Пери е упрекната в плагиатство от група рапъри за песента си Dark Horse. В съда тя се опита да се отбрани като предложи да изпее онлайн песента и това провокира подбив от страна на журито.

Държанието й беше обект на още насмешки, когато описа, че си спомня по какъв начин е писала песента с екипа си – пиейки вино и гледайки котки онлайн през почивките. Такъв вид отношение в съда прави нейната обстановка единствено по-трудна и юристите не могат да плануват, дали тя ще успее да отбрани невинността си по този начин.

Тя обаче наподобява не се тормози доста за този факт. За деня в съда тя избра да носи грациозен костюм в бляскав ментов цвят с друредод блейзър и кропнат панталон. Акцентите в тоалета й бяха белите слънчеви очила и ексцентричните токчета.

Вечерта пък прекара с чужд мъж, който държеше на разположение. Тогава тя носеше тъмносин кожен тоалет, който наблягаше фигурата й. Косата си начупи леко за по-небрежен и сексапилен резултат и приключи визията с огромна бяла чанта и токчета в скотски принт.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР