По време на заседанието на Комисията по бюджет и финанси

...
По време на заседанието на Комисията по бюджет и финанси
Коментари Харесай

Не може депутатските заплати да са едни от най-бързо растящите, подчерта Крум Зарков

По време на съвещанието на Комисията по бюджет и финанси ще стане ясно дали Българска социалистическа партия ще поддържа актуализацията на бюджета. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков.

Във връзка с предлагането на премиера Бойко Борисов за заледяване на депутатските заплати, Зарков установи, че за жалост, една тежка рецесия е принудила ръководещите да се съобразят с разумното.

„ Не може депутатските заплати да са едни от най-бързо растящите в България “, акцентира социалистът.

Народният представител от Българска социалистическа партия Дора Янкова също разяснява актуализацията на бюджета. Според нея би трябвало да се потвърди, че парите, планувани в актуализацията, ще стигнат до българските жители, които сега имат проблеми. Другото, което Янкова посочи е, че би трябвало да има изясненост, че с тази актуализация ще се укрепят избрани браншове в стопанството на страната.

„ Ние сега вършим актуализация поради дълга и в това време се вади единствено мярката 60/40 “, сподели тя, допълвайки, че въпросната мярка ще е в помощ единствено на най-големите компании.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР