По време на заседанието на Националния съвет на БСП, бившият

...
По време на заседанието на Националния съвет на БСП, бившият
Коментари Харесай

Асен Гагаузов подаде оставка от изпълнителното бюро на БСП

По време на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, някогашният районен министър Асен Гагаузов е хвърлил оставка от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, научи „ 24 часа “.

Причината за подадената оставка е, че Националния съвет на партията не почете предходна седмица решението на алената конструкция в Сливен за претендента за кмет. Гагаузов, който е от Сливен е бил кмет на града.

На съвещанието на 2 септември структурата издигна с болшинство някогашния регионален шеф Минчо Афузов. 57 от присъствалите на съвещанието социалисти поддържаха Афузов. За Румен Бояджиев гласоподаваха 28, а 15 поддържаха Кольо Милев.

На 10 септември, пленумът обаче уточни Милев за претендент за кмет. Това решение провокира неодобрение в структурата в Сливен. Нейни членове напуснаха, а ръководителят Атанас Делибалтов се отдръпна от поста си.

Инициативен комитет ще издигне кандидатурата на Афузов, който е член на Българска социалистическа партия. Така въпреки всичко той ще взе участие в изборите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР