По време на вчерашната волейболна среща между Нефтохимик и Фридрихсхафен

...
По време на вчерашната волейболна среща между Нефтохимик и Фридрихсхафен
Коментари Харесай

Феновете на Нефтохимик призоваха Община Бургас да откупи стадион Лазур

По време на вчерашната волейболна среща сред Нефтохимик и Фридрихсхафен почитателите на футболния Нефтохимик приканиха Община Бургас да откупи стадион Лазур. Те развяха транспарант, на който пишеше „ Бъдеще за спорта на Бургас. Върнете ни стадиона. “. Това е началото на акцията, която почитателите подеха, с цел да молят към общинската институция да предприеме ограничения, с цел да върне дома на Нефтохимик. Предстоят още начинания, свързани с този главен за тима проблем.

В рамките на акцията, почитателите сътвориха и фейсбук страница с название „ Върнете стадион Лазур на Бургас “, където поместиха следното писмо:

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, ОБЩЕСТВЕНИЦИ И МЕДИИ!

С оглед продължаващата мъка на професионалния футбол в град БУРГАС, ние от " Клуб на последователите на Нефтохимик Бургас " подемаме самодейност, чиято цел е да подтикне Община Бургас да реши този проблем, като се откупи Стадион Лазур и той да стане общинска благосъстоятелност.

Стадион, където бургаските тимове ще имат собствен дом и ще показват почтено града, надалеч от мощната хватка на частни ползи и непостижими наеми.

Там където, бургазлии ще се гордеят с най - великата игра в света - футбола!

Време е към този момент да се избави професионалния футбол в Бургас, който е на път да изчезне и ние сме решени твърдо да търсим способи, това да се предотврати.

Призоваваме всеки, който милее за този спорт в града да ни поддържа и дружно да върнем Бургас на футболната карта. Нека погледнем към бъдещето и оставим това черно леке от последните години в предишното.

Ние няма да оставим нещата по този начин! А ВИЕ?

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР