По време на ваканцията си в Азия, Килата се оказа

...
По време на ваканцията си в Азия, Килата се оказа
Коментари Харесай

100 кила заобиколен от красавици от третия пол

По време на ваканцията си в Азия, Килата се оказа обсаден от травестити, които с е оказаха по-голяма атракция за него от флората и фауната на екзотичния остров, написа в. „ България днес”.

За вълнуващата среща с третия пол, Килата споделя в поредност от фотоси. От тях излиза наяве, че е посетил локално кабаре, в което се е провел конкурс за хубост.

„ Местните звезди Иво, Крис, Дафин и мадам Бубари ни направиха шоу, в което забравихме кой, кой е”, майтапи се Килата. Феновете му пък с интерес наблюдават приключенията му в азиатската страна.

Повече от ясно е, че музикантът е впечатлен от локалните атрактивни транс звезди, а почитателите му наливат масло в огъня, с изказванията, че те наподобяват по-красиви от българските миски. Но Килата не се хваща на такива майтапи и до момента не си е качил и една фотография с тях, с цел да не остане някой с неправилна визия.

По всичко наподобява, че ваканцията му се отразява добре, защото Явор е усмихнат до уши и не пропуща да посети всяка вечер друг клуб. През деня се шматка я на разходка, я из магазините и пазарите, само че най-вече лайкове събират фотосите му с дребните тигри, които удрят върхове в мрежата.

По всичко наподобява, че Килата е решил да си вземе отмора, откакто извади три шлагера за месец. Дуетът му с Маги Джанаварова даже е номиниран за ария на 2019 на хип-хоп премиите, които ще се проведат при започване на март.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР