По време на утрешното редовно заседание на кабинета министрите ще

...
По време на утрешното редовно заседание на кабинета министрите ще
Коментари Харесай

Вижте какво ще приемат министрите утре

По време на утрешното постоянно съвещание на кабинета министрите ще одобряват отчет на Национален баланс на запасите и ресурсите на находищата на подземни благосъстояния в България. Това заяви пресслужбата Министерския съвет.

Очаква се да бъдат утвърдени добави прехвърляния по бюджетите на общините за 2018 година за работа с деца и възпитаници от уязвими групи и за кариерно насочване и консултиране. Министерският съвет би трябвало да утвърди и план на стратегия за съдействие в региона на образованието и науката сред държавните управления на България и Армения за интервала 2018-2022 година

На съвещанието на кабинета ще се одобри и решение за удължение на периода за разрешението за търсене и изследване на петрол и природен газ в площта "Блок 1-7 Търнак ", ситуирана на територията на областите Плевен и Враца.

Министрите ще одобряват промени на Националната рамка за политика за развиване на пазара на различни горива в транспортния бранш и за разгръщането на съответната инфраструктура, призната с решение на Министерски съвет от 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР