По време на утрешната си среща с германския министър на

...
По време на утрешната си среща с германския министър на
Коментари Харесай

Сърбия също влиза в битката за привличане на Фолксваген

По време на утрешната си среща с немския министър на стопанската система и енергетиката Петер Алтмайер президентът на Сърбия Александър Вучич ще излезе още веднъж с самодейност за привличане на автомобилния колос " Фолксваген " в Сърбия, съобщи Танюг, представена от Novini.bg.

``
реклама

" Вучич и Алтмайер ще беседват за нови вложения и " Фолксваген " ще бъде една от най-важните тематики ", оповестява и белградският вестник " Блиц ", представен от Българска телеграфна агенция. Утре ще бъдат подписани контракти за две огромни заводи - МTU и Bros, гринфийлд вложения за над 300 милиона евро, добавя вестникът.

" Фолксваген " заяви на 15 октомври, че управлението му е отсрочило решението за изграждане на нов цех покрай турския град Измир на фона на турската военна интервенция в Сирия. Компанията беше избрала турския град Маниса, на към 40 километра северно от Измир, а производството трябваше да стартира през 2022 година

Румънското държавно управление също инициира диалози за опцията фабриката на " Фолксваген " да бъде в Румъния.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР