По време на тримесечния отчет за приходите президентът на SoftBank

...
По време на тримесечния отчет за приходите президентът на SoftBank
Коментари Харесай

iPhone 11 ще се продава от 20 септември

По време на тримесечния доклад за приходите президентът на SoftBank Mobile, един от най-големите японски мобилни оператори, Кен Мияучи по нехайство разкри, че 11-ото поколението на iPhone ще бъде пуснато за продажба 10 дни преди края на септември. Това значи, че новите смарт телефони на Apple ще могат да бъдат закупувани на 20 септември. Датата надали е изненадваща, тъй като подхожда на нормалния график за дебютиране на новите iPhone през последните години.

Мияучи разкри детайлностите в отговор на въпрос на публицист по отношение на по какъв начин Softbank възнамерява да се оправи със старта на новите " айфони ". Президентът на мобилния оператор съобщи, че с помощта на нов японски закон за бизнеса в региона на телекомуникациите, влизащ в действие на 1 октомври, компанията ще бъде оставена да чака 10 дни след излизането на смарт телефоните на Apple, преди да може да стартира ги продава.

След като осъзна грешката си, той бързо се опита да прикрие казаното, споменавайки, че „ никой не знае по кое време новите iPhone ще излязат на пазара “, само че вредите към този момент бяха породени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР