По време на тези консултации при президента Румен Радев разбрахме

...
По време на тези консултации при президента Румен Радев разбрахме
Коментари Харесай

Керемедчиев за консултациите при Радев: Целта е да се омаскарят всички партии

По време на тези съвещания при президента Румен Радев разбрахме на кого няма да даде третия мандат. Смислени диспути нямаше. Президентът продължава да демонстрира злост към " Демократична България ". Това беше спор, не съвещания.

 

Това сподели Милен Керемедчиев в ефира на Нова телевизия.

 

" Човекът през вчерашния ден сподели, че до момента в който е студено, няма да има избори, а ще ги вмъкнем малко преди плажа. Смешно е. Уж правиш съвещания, пък приказваш за избори. От два месеца ни плашат със студена, сурова и гладна зима, само че тя не идва. Но това не пречи да ни избавят два месеца.

 

Аз извънредно избавен се усещам и съм благополучен ", разяснява Арман Бабикян. 

„ Поведението на партиите е като игра на котка с мишка. Едно надхитряне, което в профил е много грозно. Основната причина не е зимата, а законите, които би трябвало да се одобряват, с цел да получим парите от Плана за възобновяване. Но аз не разбрах нещо да е признато. Занимават се с всичко друго “, разяснява Лидия Шулева.

 

Според Емил Димитров-Ревизоро всички се ненавиждат, бягат от избори и се оправдават с Плана за възобновяване.

 

Керемедчиев съобщи още, че консултациите не са с цел да се сформира държавно управление, а с цел да бъдат омаскарени всички партии. Бабикян пук добави, че тонът на президента е бил по-мек с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

 

Относно връщането на хартиената бюлетина Бабикян счита, че още веднъж се връщаме там, където сме били и при влизането си в Европейски Съюз.

 

По думите на Ревизоро с връщането на хартиената бюлетина слагаме мръсните пари в урната. „ Но това може да стане и с флашката и машините “, добави той. Шулева е уверена, че ще се стигне до гласоподаване посредством апликация на телефона. „ Това потомство не знае друго с изключение на смарт телефона. За тях всичко друго ще е архаично “, сподели тя
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР