По време на тежкия инцидент обитателите на жилището са спели.

...
По време на тежкия инцидент обитателите на жилището са спели.
Коментари Харесай

От Сега: Мощен Взрив На Бойлер В Пловдивски Блок! Отнесе Цели Стени, Неистови Писъци!

По време на тежкия случай жителите на жилището са спели. Двете дами са били събудени от мощния тропот. Благодарение на различен електроуред една от изкъртените стени не е съумяла да се стовари върху пловдивчанките. Те са без пострадвания, само че със мощна нерешителност.

Собственичката на жилището през сълзи описа, че сега на гърмежа тя и снаха й са спели, а синът й бил нощна промяна на работа.

" Целият блок се разтресе. Чуха се стъклата по какъв начин падат и алармите на колите. Хората от входа се показахме на терасите, само че в оня миг нищо не разбрахме. Едва след идването на пожарните научихме за самия случай ", описа пред наш кореспондент гражданин на квартала.

Съседи на пострадалото семейство цяла нощ не са мигнали. Те са оказали подпомагане на двете дами.

" Като бомбардировка. Силен гръм и всичко се тресеше. Познаваме хората, доста положително семейство. Преди няколко седмици им се случи и друга неприятна преживелица. Тяхна близка е в кома след тежко ПТП ", добави съседка на дамите.

На място е осъществен оглед от полицията. Паркингът зад блока е затрупан със стъкла, части дограма и мазилка. При случая са потърпевши и две коли - " Мерцедес " и " Форд ". На двете транспортни средства задните обзорни стъкла са строшени от падналите части дограма.

Сигналът за случая е подаден в 4:40 часа през нощта. На място са изпратени два екипа огнеборци. Не е имало възпламеняване, както и потърпевши. Констатирани са съществени материални вреди.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР