По време на технологичното изложение IFA 2019 тази седмица Puma

...
По време на технологичното изложение IFA 2019 тази седмица Puma
Коментари Харесай

Първият смарт часовник на Puma и всичко за него

По време на софтуерното ревю IFA 2019 тази седмица Puma показа първия си смарт часовник, предопределен за интензивно спортуващите измежду нас.

Джаджата е създадена взаимно с Fossil Group и на пръв взор наподобява, че има всичко, което бихме желали от сходен артикул.

Часовникът тежи единствено 27 грама и е изработен от сплав сред алуминий и закалена пластмаса. За съпоставяне, Apple Watch Series 4 е със 17 грама по-тежък.
 Снимка 441476

Лицето му е завзето от 1.19-инчов AMOLED екран, а в профил виждаме и дребна коронка за навигация, щампована с логото на Puma.

Устройството работи с най-новия Snapdragon Wear 3100 чип, който дава обещание по-бърза работа с приложенията и повече живот на батерията.

От Puma обаче настояват, че часовникът може да издържи малко повече от 24 часа с едно зареждане, което не е прекалено много.

Въпреки това разполагаме с 4GB памет и 512MB RAM - изцяло задоволително за сходен вид артикул.
 Снимка 441475

Часовникът работи с Wear OS, а това значи, че ще можем да се възползваме от Гугъл Assistant, Гугъл Pay, GPS, прогноза за времето, интеграция със Spotify и много други екстри със спортна устременост.

При излизането си на пазара през ноември новата джаджа на Puma ще е налична в три цвята - черен, бял и неоново жълт, и ще коства 275 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР