По време на тазгодишното Intel Extreme Masters в Katowice, специалистът

...
По време на тазгодишното Intel Extreme Masters в Katowice, специалистът
Коментари Харесай

AOC ще покаже нов извит монитор AGON на IEM Katowice 2018

По време на тазгодишното Intel Extreme Masters в Katowice, експертът при екраните AOC ще показва най-конкурентната линия от геймърски екрани, представяни на събитие по електронни спортове. Пред повече от 100,000 предстоящи гости AOC ще показа своя специфичен закривен модел AG352UCG6 .


Вече в своето 11-то издание, Katowice ще посрещне почитатели на електронните спортове на 24-25 февруари по време на IEM Expo, както и сред 2 и 6 март за шампионата Intel Extreme Masters, на който ще вземат участие 16-те най-хубави професионални тима по CS:GO в света, който ще се борят за лъвския дял от наградния фонд от $500,000.

Сред тях ще е и спонсорираният от AOC интернационален супер тим G2 Esports, който ще се състезава в шампионата чудесно квалифициран, след интензивните седмици, прекарани в подготвителния лагер със стремително бързия AOC AG251FZ, предлагащ 240 Hz и време за реакция 1 ms.

Между рундовете, осъществяване с конкурентни борби на сцената, посетителите ще могат да посеят колегата на AOC Alsen на техния щанд (в зона B2), където членовете на G2 ще бъдат разполагаем за къси диалози и разпределяне на подписи от 2-ри до 6-ти март. Освен това AOC и Alsen, както и сътрудниците на AOC Komputronik и Corsair (в зона A7) ще раздадат доста дарове на присъстващите, в това число геймърски монитори AOC.

Изживейте най-хубавото в гейминга

По време на двете седмици, осъществяване със надпревари, посетителите ще имат изключителната опция да видят формалния дебют на новия закривен AG3562UCG6 Black Edition и неговия впечатляващ 35 ” панел, на щанда на Alsen (B2). Това особено издание напълно в черно предлага периодичност на освежаване  120 Hz и UWQHD (3440×1440) резолюция, осигуряващи допустимо най-поглъщащо геймърско преживяване. Благодарение на вградената G-Sync поддръжка, AG3562UCG6 Black Edition предлага картина в цялостна естетика с NVIDIA GPU-та, при което обезпечено се отстрани входното забавяне и насичането. Полезни екстри, като технологията AOC Flicker-free, свалящия се държач за слушалки и решението AOC Shadow Control, допълват набора от функционалности на AG352UCG6, които са напълно фокусирани върху електронните спортове. Всичко това прави най-новото допълнение към линията AOC AGON един от най-впечатляващите и мечтани монитори все още.

Очаква се моделът да бъде в продажба през май 2018 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР