По време на срещата те се опитаха да се гмуркат

...
По време на срещата те се опитаха да се гмуркат
Коментари Харесай

Ужасът на майката, тъй като двете й деца умират, използвайки резервоари за гмуркане в басейна на приятел

По време на срещата те се пробваха да се гмуркат в басейна, само че майка им споделя, че резервоарите са имали хелий вместо О2 и те са изгубили схващане в вода. Смес от хелий и О2 се употребява от дълбоководни водолази.

Когато някогашният й брачен партньор, който е водолаз, погледна в басейна, той видя децата да лежат на дъното и ги извади, с цел да стартира CPR.

Г-жа Дудас получи позвъняване от някогашния си брачен партньор и побързала да отиде в болничното заведение. Усилията за реанимация на децата бяха несполучливи и Зале и Саксън починаха четири дни по-късно на 27 април 2021 година

46-годишната майка, фермер от Палм Бийч, Флорида, сподели: „ Не можете изразете с думи раздразнението, гнева и неверието.

„ Вината, че не сте били до децата си, че сте разрешили това да се случи, че сте им помогнали да се облекат в бански костюми. "

Описвайки момента, в който разбра какво се е случило, тя сподели: „ Когато подвигнах, той не беше на линията, само че можех да ги чуя на назад във времето да викат „ започнете CPR “.

„ Затво...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР