По време на срещата си с Джон Болтън в Москва

...
По време на срещата си с Джон Болтън в Москва
Коментари Харесай

Неочакван ход! Путин предложи среща на Тръмп

По време на срещата си с Джон Болтън в Москва съветският президент Владимир Путин е предложил нова среща сред него и Тръмп, като е показал датата 11 ноември. Тогава в Париж ще се проведат тържества, на които ще се означи 100 години от края на Първата международна война, оповестяват международните медии.

" Добре би било да продължим разговора си с американския президент на събитие от интернационално значение като това в Париж на 11 ноември. Разбира се, в случай че американската страна е заинтригувана от подобен контакт ", сподели Путин.

Болтон се съгласи с Путин, че разговорът сред Москва и Вашингтон ще бъде потребен. " Въпреки съществуващите сред нас разлики е потребно да се срещаме и да обменяме отзиви, тези срещи са доста потребни ", сподели в отговор Болтън. На 11 ноември в Париж се чака да се съберат международните водачи, с цел да отбележат годишнината от края на Първата международна война.

Путин и Тръмп са удостоверили наличието си. Първата среща сред двамата водачи във формат двустранен разговор бе на 16 юли в Хелзинки. Припомняме, че по-рано стана ясно, че президентите на Русия и Съединените щати Владимир Путин и Доналд Тръмп могат да проведат двустранна среща в Париж и Буенос Айрес.Според американски представител президентите на двете страни могат да беседват при срещата на високо ниво на Г-20 в Буенос Айрес или на военния церемониал в Париж, който ще се организира, с цел да означи примирието от Първата международна война.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР