По време на срещата шефовете на компаниите са изразили силна

...
По време на срещата шефовете на компаниите са изразили силна
Коментари Харесай

Тръмп обсъди бъдещето на Huawei в САЩ с шефовете на Google, Intel и Cisco

По време на срещата шефовете на фирмите са изразили мощна поддръжка за политиката на президента, в това число ограничавания във връзка с закупуването и продажбата на телекомуникационното съоръжение на Huawei, отбелязва изданието.

Освен това са били повдигнати редица други неотложни въпроси, в това число за бързоразвиващия се американски пазар на труда, несправедливостта в международната търговия и 5G технологията.

Също по този начин се оповестява, че след срещата, на която са участвали ръководителите на фирмите Гугъл, Intel, Cisco и други, американският водач е заречен да прегледа по-бързо въпроса за издаване на търговски разрешителни на компании от Съединените щати за търговия с Huawei.

Причината за сходни компликации в съдействието с китайския колос за американските компании е фактът, че Huawei е в черния лист на Министерството на търговията на Съединени американски щати и че бизнесът с него изисква специфични разрешителни, които, макар „ разрешението “ на Тръмп, явно не се издават с бързи темпове.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР