По време на срещата никой от присъстващите посланици не е

...
По време на срещата никой от присъстващите посланици не е
Коментари Харесай

Цял Свят Впери Поглед! Бойко Борисов С Много Тежки Думи За Убийството На Виктория

По време на срещата никой от присъстващите посланици не е задавал въпроси. Премиерът е призовал преди да има изявления, да се потърси информация по формален път. От държавната осведомителна работа обясниха, че никой публично не се е свързвал с българските управляващи по случая.

По тематиката за кандидатурата на Манфред Вебер за ръководител на Европейска комисия от Европейската национална партия пък Борисов е декларирал, че няма да одобри диалог с никой до съвещанието на групата и на Европейския съвет, което ще се организира на 17 октомври.

По-рано през днешния ден министър председателят изрази остро неодобрение от прибързаните реакции у нас и в чужбина, че Маринова е убита поради работата си и по-специално поради думите на Вебер, че тя става третият проверяващ публицист в Европейски Съюз. Борисов даже съобщи, че е трансформирал мнението си за него и се закани да има доста сериозен диалог с ЕНП.

Преди ден американската дипломатическа задача у нас пък излезе с позиция, в която съобщи:

" Посолството на Съединени американски щати в София показва потрес и възмущение от убийството на журналистката Виктория Маринова. Ние призоваваме за усърдно следствие, което да притегли извършителя/-ите под отговорност. Готови сме да предложим подпомагане на управляващите, в случай че е належащо, с цел да може извършителя/-ите да бъдат изправени пред правораздаването ".

Тази заран на ексклузивен брифинг Министерство на вътрешните работи и прокуратурата публично оповестиха, че 21-годишният Северин Красимиров, арестуван късно нощес в Германия, е махленски посредством ДНК разбор като причинител на жестокото закононарушение. И Цацаров, и Маринов увериха, че няма никакви данни убийството да е обвързвано с специалността на жертвата, открито е, че младият мъж е работил непринудено за да я изнасили.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР