По време на срещата на държавните и правителствени ръководители на

...
По време на срещата на държавните и правителствени ръководители на
Коментари Харесай

Борисов благодари на Меркел за подкрепата на германската полиция при издирването на Северин Красимиров

По време на срещата на държавните и държавни ръководители на Европейски Съюз от ЕНП в Брюксел министър председателят Бойко Борисов е срещнал своите сътрудници с обстоятелствата за убийството на Виктория Маринова в Русе. Министър-председателят е благодарил на канцлера Ангела Меркел за поддръжката на немската полиция в хода на издирването на обвинения причинител на закононарушението.
Самолетът със Северин Красимиров кацна в София bTV с извънредни фрагменти, екип на малкия екран пътува в самолета дружно със обвинения
Премиерът е получил опрощение от всички свои сътрудници, които са се подвели по подправени изявления и на тази база са създали мнения за България.

Преди началото на работна вечеря във формат ЕС-27, на която ще се разиска напредъка по договарянията сред Европейски Съюз и Англия министър-председателят сподели, че ще упорства по никакъв метод да не се промени координацията и работата сред европейските и британските служби .

Премиерът уточни, че британските служби са извънредно положителни в областта на сигурността и даде за образец битката с контрабандата, тероризма и проведената престъпност.

Той изрази вяра да не се стига до сюжет, при който Обединеното кралство да излезе от Европейски Съюз без съглашение. „ Изключително значимо е за българските жители, които живеят във Англия и за британските жители, които живеят в България, да намерим допустимо най-хубавия излаз за всички. Не бива да се подвеждаме по страстите, тъй като по-късно ще страдат хиляди хора, а и сигурно ще се отрази на финансите, стопанската система, на всичко в Европа “, сподели Борисов.

„ Ние имаме съдружно съглашение, в което ясно е подписано какво би трябвало да вършим четири години. В обединението „ Обединени патриоти “ имат правила, от които аз не се интересувам “, сподели министър председателят Борисов в отговор на журналистически въпрос. Той добави, че партиите в ръководещото болшинство водят непрестанен разговор по тематики свързани с управническата стратегия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР