По време на срещата г-н Гешев обясни слабите резултати при

...
По време на срещата г-н Гешев обясни слабите резултати при
Коментари Харесай

Бориславова: Гешев се оправда със съда, МВР и законите

По време на срещата господин Гешев изясни слабите резултати при битката с корупцията със слабата работа на съдилищата, на следствените служби и на Министерство на вътрешните работи и с некачествената законодателство, само че не и по никакъв метод с работата на прокуратурата.

Това сподели пред публицисти говорителката на държавното управление Лена Бориславова, която през днешния ден беше дружно премиера Кирил Петров на диалог с основния прокурор. „ Надявам се обаче, в случай че това е пречката, тя да бъде отстранена и институциите да стартират да си взаимодействат с цел да може да се борим с несправдливостта”, сподели тя.

„ Това, което сме дали в качеството си на жители аз и министър председателят, се надяваме да помогне на прокуратурата”, съобщи говорителката на държавното управление. Бориславова сподели също, че на прокуратурата са показани данни от медиите, без изданията да са авансово избирани. „ Google по този начин демонстрира, когато търсиш изявления. Нямам уклон или предпочитание да диря избрана медия”, съобщи Бориславова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР