По време на среща на целия персонал, както съобщиха от

...
По време на среща на целия персонал, както съобщиха от
Коментари Харесай

Социалната мрежа на Илон Мъск ще елиминира нуждата от банки до края на 2024

По време на среща на целия личен състав, както оповестиха от The Verge на 26 октомври, Мъск разкри идните си платежни услуги. Той също по този начин акцентира, че тази нова функционалност ще обхване необятен набор от финансови аспекти.

Въпреки че Мъск загатна за цялостното покритие на финансовите области от X, той не загатна категорично консолидираното на нови функционалности за криптовалути:

Въпреки това приложението към този момент включва характерни детайли на криптовалута, като да вземем за пример опция за предоставяне на бакшиши в Биткойн и Етериум, както и поддръжка на NFT-та като профилни фотоси. Мъск също по този начин загатна, че компанията е в развой на приемане на нужните утвърждения за своите функционалности за заплащане и чака тази процедура да завърши през идващите месеци.

Ръководителите показват, че функционалностите за заплащане ще дебютират през 2024 година Главният изпълнителен шеф на X, Линда Якароно, съобщи, че тази функционалност ще съставлява “ ” до посоченият интервал, до момента в който Мъск изрази мнение, че няма да е нищо друго с изключение на удивително, в случай че бъде въведена до края на идната година.

Мъск има по-големи упоритости за X. В допълнение към финансовите услуги той акцентира , че компанията бързо е трансформирала това, което в миналото е било известно като Twitter, във всеобхватно приложение. Той изрази желанието си X да надмине китайското приложение WeChat, което по сходен метод включва разплащания и разнородни функционалности наред със обществената си медийна мрежа, само че няма равностойно наличие отвън Китай.

Милиардерът също по този начин разкри, че X се употребява на зашеметяващи нива, с числа като 500 милиона изявления и 100 милиарда импресии дневно. Той чака забележителен растеж на заплащанията за основателите и означи десетократно нарастване на броя на основателите.

Той планува разширение на обществените функционалности на X, тъй че да обзет набирането на личен състав и запознанствата, както и възстановяване на видео опциите на платформата посредством консолидираното ѝ с тв приемници.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР