По време на специално онлайн събитие тази вечер, Google представи

...
По време на специално онлайн събитие тази вечер, Google представи
Коментари Харесай

Google представи Pixel 7 и Pixel 7 Pro с нова камера и процесор

По време на особено онлайн събитие довечера, Гугъл показа новите смарт телефони от седмо потомство. Устройствата са единствено две на брой и носят имената Pixel 7 и Pixel 7 Pro. За разлика от своите прародители, те получават нови камери, както и нов процесор, разработка на Гугъл.



Започвайки с флагмана Pixel 7 Pro, той се възползва от спомагателна телефото камера с резолюция от 48 мегапиксела и 5-кратен оптичен зуум. Основният датчик е с резолюция от 50MP и разполага с оптична стабилизация, а широкоъгълната камера разполага с 12MP датчик и автоматизиран фокус. Това разрешава снимането на макро фотоси. При по-малкият Pixel 7 конфигурацията е същата, само че с неналичието на телефото датчика. Селфи камерата също е с нов датчик и резолюция от 10.8MP.



Дисплеят при по-големия модел е с диагонал от 6.71 инча и употребява AMOLED технология с до 120Hzна освежаване. Стандартният Pixel 7 пък употребява 6.3-инчов екран, също с AMOLED технология, само че по-ниска резолюция и до 90Hz периодичност на освежаване. По-малкият смарт телефон идва и с по-малка батерия от 4355мАч против 5000мАч при Pro версията.



И двата модела разчитат на новия процесор Tensor G2 с 12GB RAM или 8GB RAM памет при общоприетия Pixel и място за предпазване до 512GB. По-големият смарт телефон идва и с вграден датчик за пръстови отпечатъци и скенер за лицево различаване. Цените стартират от 650 евро за общоприетия модел и 900 евро за усъвършенстваната версия.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР