По време на специализираното за потребителска електроника изложение CES в Лас Вегас,

...
По време на специализираното за
потребителска електроника изложение CES в
Лас Вегас,
Коментари Харесай

Nissan LEAF получи 62 kWh батерия

По време на профилираното за потребителска електроника ревю CES в Лас Вегас, Nissan показа за първи път в света две нови версии на хитовия си и най-продаван на територията на Европа електромобил LEAF.

LEAF 3.ZERO, който е разполагаем за поръчка в Европа, дебютира с познатата от актуалната версия на електрическия автомобил 40 kWh батерия, с нови цветове, ново и подобрено NissanConnect EV приложение и други.

Основната оригиналност при LEAF обаче се нарича LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition, която също е налична за поръчка, и ще бъде създадена в тираж от 5000 единици за Европа. Електромобилът е оборудван с нова батерия с потенциал от 62 kWh, мощ от 217 конски сили и повишен с 40% до 385 км самостоятелен пробег.

Цената на LEAF 3.ZERO стартира от 39 900 евро, а тази на LEAF 3.ZERO e+ Limited Edition от 45 500 евро, като първите доставки към клиенти се очаква да бъдат осъществени надлежно през май и през лятото на тази година.

И двата електрическия автомобил ще разполагат с иновативните системи и , както и с осемгодишна/160 000 км заводска гаранция на батериите си.



От Nissan споделят също по този начин, че с повече от 39 000 продажби през миналата година, LEAF продължава да бъде най-продаваната електрическа кола в Европа, както и най-продаваната в световен мащаб с над 380 000 осъществени единици от лансирането си на пазара през 2010 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР