По време на социалната изолация най-много ни липсваше контактът с

...
По време на социалната изолация най-много ни липсваше контактът с
Коментари Харесай

Мистерията е разкрита: Дженифър Лопес и мъжът, който я дебне - slava.bg

По време на обществената изолираност най-вече ни липсваше контактът с други хора. Колкото и да разговаряхме с близки и другари по телефон или посредством видео, нищо не може да размени разговора очи в очи. На всичкото от горната страна обичаните ни сериали също стопираха да се снимат и трябваше да намерим разнообразни действия, с които да се забавляваме.

Затова всяка една нова фотография на известна персона предизвикваше голям интерес у нас. Намирахме неща, които не са там, сравнявахме дали индивидът на фотографията е същински, или е обработен с фотошоп и превърнахме хола си в същинска детективска бърлога. Чакахме единствено някоя забавна обява, която да проверяваме.

И внезапно подобен пост ни беше спуснат от небето. Дженифър Лопес искаше да ни се похвали със стегнатото си тяло и работата, която прави в домашния си фитнес, само че вниманието ни бързо беше изместено в друга посока. Зад звездата имаше огледало, на което се виждаше отражението на мъж, който е поставил ръка върху устата си и следи.

Феновете незабавно показаха, че има нещо неправилно в фотографията и започнаха своето следствие. Признаваме, че и ние се помъчихме да разберем кой е мъжът, по какъв начин е съумял да влезе в дома на Лопес и за какво изобщо я шпионира. И до момента в който всички фенове споделяха теории и се опитваха да разбулят мистерията, Джей Ло реши да показа истината.

Всъщност, мъжът не е бил в къщата на звездата. Поне не физически. Това е сътрудник на недвижими парцели, който е разговарял с Алекс Родригес по платформата Zoom. Лопес добавя, че даже не познава индивида и не знае за какво е поставил ръка върху устата си. „ Кашля ли, киха ли, не знам “.

Добрата вест е, че мъжът не вижда какво прави Джей Ло и сигурно никой не я шпионира.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР