По време на снощната битка за територия на Арената Иван

...
По време на снощната битка за територия на Арената Иван
Коментари Харесай

Сгащиха Иван Рълев в измама в „Игри на волята”

По време на снощната борба за територия на Арената Иван Рълев се опита да прегази разпоредбите на играта. Но Димо Алексиев засече, че хитрува и не му призна резултата.

Двете племена трябваше да премерят сили като вкарат 4 топчета на избраните за тях места, пренасяйки ги с лъжици през лабиринт.По време на един от опитите топчето на гладиаторите за малко щеше да падне на земята. Но капитанът го застопори и го вкара в дупката. Но водещият Димо не призна опита му за постоянен и му изясни, че такова придвижване не е разрешено: ”Да не мислиш, че и други не са се сещали да вършат такива опити, само че това е отвън разпоредбите на играта. ”, скастри го той.

Най-накрая Гладиаторите въпреки всичко завоюваха борбата и се завръщат в Резиденцията. Където  ще се отдадат на благоденствие с цялостните с храна хладилници. Старейшините обаче бяха прекомерно мудни на Арената този път.

Но с помощта на Момчил няма да гладуват на Дивата река. А ще отидат на Стопанството. Където най-малко ще спят на кревати със завивки и ще има и някаква храна. Това се случи,след като Момчи направи верен залог на кастинг борбата и избра за победител миналогодишния първенец в „ Игри на волята ” Алекса Ерски.

Автор: България през днешния ден


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР