По време на Седмицата на модата в Ню Йорк дизайнерът

...
По време на Седмицата на модата в Ню Йорк дизайнерът
Коментари Харесай

Майкъл Корс представи новата си колекция на Седмицата на модата в Ню Йорк

По време на Седмицата на модата в Ню Йорк дизайнерът Майкъл Корс показа новата си сбирка за сезон пролет/лято 2023 година Специални посетители на дефилето бяха актрисата с български корени Нина Добрев, звездата от „ Дяволът носи прада ” Ан Хатауей, Серина Уилямс, която откакто се отхвърли от тениса все по-често се появява на всемирски събития. Алехандра Дадарио, Оливия Холт и топ моделът от 90-те Кристи Бринкли с щерка си Сейлър.

За основаването на сбирката моделиерът черпи ентусиазъм от последните си пътувания, написа NOVA.

„ За мен беше забавно да следя обстоятелството, че когато съм на курорт, където хората нормално вървят полуголи, са облечени…. и назад, когато отида в града всички са в тоалети подобаващи по-скоро за почивка. Може би това е в резултат от това,че времето става прекомерно топло на всички места. И по този начин се замислих върху концепцията какъв брой хубаво би било да основа сбирка подобаваща както за плажа по този начин и за града, нещо като „ градски курорт “, тъй като, знаете ли, аз съм момче от огромния град, само че на плажа съм същински гларус “, разкри той.

Модели с ефирни ризи и кафтани се разхождаха по подиума, ограден с огромни палми, преди да стъпят на тротоара, пренасяйки курортния изискан в градска среда. За дизайнера цветовете на пролетта и лятото са маково алено, палмово зелено и тюркоазено, само че в линията участват и постоянно настоящите цветове в монохромната гама. Блясък придават металните елементи.

„ Обичам красивите кройки, само че ги обичам в бяло. Така че считам,че този цвят е подобаващ както за курорт, по този начин и за града. От друга страна, черното, графичното, също гладко може да прелива от града към курорта. И несъмнено няма по какъв начин без електрикови нюанси от главата до петите “, изясни именитият дизайнер.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР