По време на “Седмицата на художествената гимнастика“ в София ще

...
По време на “Седмицата на художествената гимнастика“ в София ще
Коментари Харесай

Ще има благотворителна изложба в рамките на “Седмицата на художествената гимнастика”

По време на “Седмицата на художествената гимнастика “ в София ще се организира и първата галерия с рисунки на деца от клубовете, отдадени на красивия спорт. Произведенията ще могат да бъдат закупени, а събраните средства ще бъдат дарени на Олимпийските тимове по естествени науки, които са тазгодишният амулет на Световната купа. Изложбата ще се организира сред 1 и 14 април на “Моста на влюбените “.

“Решихме, че желаеме да създадем освен това за прелестните деца от тимовете по естествени науки, които застават до нас тази година. Те имат същите компликации, свързани най-много с финансирането и в случай че предходната година акцията ни с Бербатов беше в поддръжка на „ Златните девойки “, то тази година ще бъде за „ Златните момчета “. Надявам се най-много да им вдъхнем кураж и да минават с лекост през компликациите “, споделя повече за самодейността Илиана Раева.

Билетите за “Седмицата на Художествената “ гимнастика са към този момент в продажба в мрежата на Easypay и на всяка каса на Изипей в страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР