По време на съвместни действия на белгийската, холандската и немската

...
По време на съвместни действия на белгийската, холандската и немската
Коментари Харесай

Заловиха 17 кокаинови крале“ по време на акция на Европол

По време на взаимни дейности на белгийската, холандската и немската полиция са арестували " 17 кокаинови крале ", свързани с рекордно количество хваната дрога в пристанищата на Хамбург и Антверпен , съобщи полицейската организация на Европейски Съюз, Европол.

В рамките на интервенцията в три страни федералната и районната полиция са нахлули в допълнение от 35 обекта и са конфискували четири жилището, четири автомобила , електронно оборудване, часовници и пари в брой на стойност 5,5 млн. евро. Единадесет упрекнати са арестувани в Германия, петима в Белгия и трима в Нидерландия, се споделя в изявление на учредената в Хага организация.

По информация на Европол, тази намеса е била насочена към европейската и южноамериканската инфраструктура за опиати и пране на пари на голяма мрежа за трафик.
 Заловиха два тона кокаин край Канарските острови
Заловиха два тона кокаин край Канарските острови

Задържаният опиат се прави оценка на 50 милиона евро

Арестите са свързани със следствието на и миналата година в Хамбург и Антверпен - рекорден товар на стойност милиарди евро.По време на следствието сътрудничещите си органи разкриха, че тази противозаконна група е имала капацитета да изпрати огромен брой многотонни колета кокаин към Европа само за няколко месеца.

Полицията съумяла да разкрие кокаиновата намеса, откогато свалила осведомителната платформа SKY ECC . Миналата година те хакнаха мрежата, която се използва напълно изключително от извършени противозаконни групи за връзка чрез криптирани телефони. Десетки други упрекнати към този миг са били арестувани през февруари в рамките на голяма намеса, координирана от Европол в шест европейски страни във връзка със същия случай.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР