По време на състоялата се вчера вечерта голяма презентация на

...
По време на състоялата се вчера вечерта голяма презентация на
Коментари Харесай

Новият Microsoft Surface Pro 6 се базира на най-новите процесори на Intel

По време на състоялата се през вчерашния ден вечерта огромна презентация на Microsoft бяха показани редица нови компютърни устройства. Едно от тях в таблетът трансформър Surface Pro с следващ номер 6. Устройството е новата версия на миналогодишния Surface Pro.

Дизайнът на Surface Pro 6 не се разграничава от Surface Pro, като се изключи матовия черен цвят на корпуса. Габаритните размери са 292 х 201 х 8,5 милиметра при тегло 775 грама (без клавиатурата Type Cover).



Използват се новите процесори Intel Core i5 и i7 от ново потомство, с помощта на които продуктивността е повишена с 67%. Едновременно с това се е нараснало времето на самостоятелна работа – 13,5 часа възпроизвеждане на видео.

Surface Pro е оборудван с 12,3-инчов сензорен екран с резолюция 2736х1824 пиксела. Екранът разпознава 10 едновременни докосвания. Предлагат се модели с 8 или 16 GB оперативна памет и 128, 256, 512 или 1 TB флаш диск.



Поддържа се работата със стилуса Surface Pen, който разпознава 4096 равнища на напън и има задръжка едвам 21 милисекунди. Вградена е биометрична идентификация посредством Windows Hello и предната 5 МР камера. Стилусът, както и преди, се продава настрана при цена $99. А за $129 може да се закупи калъф с клавиатурата Type Cover.



Основната камера е с резолюция 8 MР. Налични са USB 3.0 (Type-A) порт, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо, mini-DisplayPort, и microSDXC слот. Поставени са два микрофона, два 1,6 W представителя и фирмения конектор Surface Connect.

Surface Pro 6 към този момент може да бъде поръчан при цена $899 . Доставките стартират на 16 октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР