По време на събитието Unpacked, на което ще бъде официално

...
По време на събитието Unpacked, на което ще бъде официално
Коментари Харесай

Samsung ще представи собствена социална мрежа на презентацията на Galaxy S9

По време на събитието Unpacked, на което ще бъде публично показан флагманския смарт телефон Galaxy S9, ще се състои презентацията на личната обществена мрежа на Samsung с име Uhssup. Информацията е на деловото издание HeraldCorp.
Uhssup ще бъде обществена мрежа от ново потомство, в която взаимоотношението сред потребителите ще се базира на тяхното локации. Това ще бъде настрана мобилно приложение, което ще може да се изтегли от Гугъл Play и Galaxy Store, само че при изискване, че смарт телефонът е създаден от Samsung. По-рано тази година, Samsung записва съответната комерсиална марка и я показа на регулаторните органи на доста страни, в това число и в Европа.



В близкото минало Samsung направи няколко опита да да сплоти потребителите на своите фирмени мобилни устройства, като предложи разнообразни приложения за другарство. Една от последните разработки на южнокорейския колос в това направление бе Socializer Messenger, употребяващ технологиите на Павел Дуров в месинджъра Telegram.

Но макар най-съвременните благоприятни условия и извънредно високото равнище на отбрана на този месинджър, той не бе изключително издирван и употребен от потребителите, привикнали да употребяват по-традиционни принадлежности за другарство. Но в този момент се чака Samsung да визия нещо напълно ново и привлекателно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР