По време на събитието MWC 2018 в Барселона японската компания

...
По време на събитието MWC 2018 в Барселона японската компания
Коментари Харесай

Sony Xperia XZ2 и Xperia XZ2 Compact: характеристики и цени

По време на събитието MWC 2018 в Барселона японската компания Sony би трябвало да показа флагмана Xperia XZ2 и неговата по-компактна версия Xperia XZ2 Compact. Както нормално, малко преди анонса, в Глобалната мрежа изтекоха механически характерности на новите мобилни устройства. Този път с помощта на скандинавския интернет запас Swedroid.
Според таи информация, Xperia XZ2 ще има 5,7-инчов екран с резолюция 2160х1080 пиксела, съответствие на страните 18:9 и предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass от пето потомство. Телефонът стъпва на мощния Snapdragon 845 и разполага с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.0 Oreo, а неговата цена е $987 .

Xperia XZ2 Compact е оборудван с 5-инчов екран с FullHD+ резолюция също предпазен със специфичното стъкло Gorilla Glass, а останалият хардуер е еднакъв. Цената на това мобилно устройство е $740 , а продажбите и на двата смарт телефона са оповестени за 6 март тази година. Това се отнася за скандинавските сържави, само че в идващите седмици ще излезе и излязат и в останалите европейски страни.

Да не забравяме, че в Барселона би трябвало да се състои и анонсът на смарт телефона Xperia XZ Pro, който ще предложи OLED екран с 4К резолюция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР