По време на събитието Google I/O 2018 интернет гигантът представи

...
По време на събитието Google I/O 2018 интернет гигантът представи
Коментари Харесай

Смарт часовниците с Wear OS ще могат да работят още по-дълго

По време на събитието Гугъл I/O 2018 интернет колосът показа втората бета версия на Wear OS за разработчици.
Тази Оценка за съвместимост се базира на Android P, а обновяването може да се конфигурира единствено от притежателите на Huawei Watch 2 и Watch 2 Classic. Фърмуерът може да се изтегли от формалния уебсайт на Гугъл.

Втората тестова версия е с оправни неточности, видяни в първата. Но най-интересното и потребно изобретение е неведнъж нарасналата успеваемост на режима „Икономия на енергията“ . Тази функционалност към този момент работи по различен метод.



Във Wear OS режимът за екстремална спестовност на електрическа сила се задейства автоматизирано, в случай че зарядът на батерията е паднал под 20%. В този режим се изключват всички фонови процеси, вибрацията, GPS, Wi-Fi и Bluetooth. Във втората бета версия са се появили специфичен блокиращ екран и усъвършенстван логаритъм за ограничение на фоновите процеси.

При активирането на функционалността „Икономия на енергията“, главният екран става черен и демонстрира единствено времето, датата и алената иконка на батерията. При натискането на хардуерния бутон на часовника, екранът свети 5 секунди и по-късно още веднъж влиза в режим на бездънен сън. При двойно натискане на този бутон, икономичният режим се изключва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР