По време на събитието Global Sources Electronics Show 2018 в

...
По време на събитието Global Sources Electronics Show 2018 в
Коментари Харесай

Изтече информация за флагманския смартфон OUKITEL U23: градиентен цвят и Helio P23

По време на събитието Global Sources Electronics Show 2018 в Хонконг, OUKITEL освен ще донесе смарт телефоните, излезли на пазара тази година, само че и ще показа нови телефони, които би трябвало да излязат на пазара през идващите два месеца. Сред новите модели се откроява OUKITEL U23 с доста добър хардуер и замайващ дизайн.

Новият OUKITEL U23 ще се базира на мощната система-върху-чипа MediaTek Helio P23 с 8х процесорни ядра с тактова периодичност 2,0 GHz. Мощният смарт телефон се добавя от  6 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск . Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 .

Ето по какъв начин наподобява новият OUKITEL U23 с градиентен цвят на корпуса.



Освен с мощния си хардуер, OUKITEL U23 притегля и със своя доста добър дизайн. Смартфонът е оборудван с 6,18-инчов FHD+ екран с разрез и огромна повърхност на екрана. Съотношението на страните на екрана е 18:9, като по този метод смарт телефонът е с продълговат корпус, който разрешава лесното ръководство с една ръка. На показаното нагоре видео се вижда, че горната част на U23 е с виолетов цвят, който последователно прелива в синьо.

Според тази информация, новият OUKITEL U23 ще поддържа безжично зареждане, което е нов миг в тази серия смарт телефони. OUKITEL ще покаже този забавен смарт телефон на софтуерния панаир в Хонконг, когато ще разберем повече. Допада ли ви новият смарт телефон на OUKITEL?
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР