По време на репетиции изправял на нокти останалите актьори с

...
По време на репетиции изправял на нокти останалите актьори с
Коментари Харесай

Високо кръвно и наднормено тегло морят Блатечки


По време на подготовки изправял на нокти останалите артисти с тежките си въздишки и се налагало те по неотложност да търсят апарати, с цел да му мерят кръвното в гримьорната, тъй като все се жалвал, че не се усеща добре.

Кръвното му налягане в действителност било над допустимото, само че актьорът неглижирал казуса и си го обяснявал с високите обороти, на които живеел, писа „ Ретро “.

Освен на театралната сцена Асен се изявява и като продуцент на филми. Втората му активност се оказала съветска рулетка, тъй като за плановете си Блатечки се обвързал с няколко банки, от които теглил тлъсти заеми.

Стресът, че няма да успее да върне сумите в точния момент, ще загуби всичко и ще остане на улицата, както се случи с сътрудника му Влади Въргала, не му давал мира и незабавно се отразил и на здравето, и на външния му тип.

Само в последната една година тогавашният сексимвол, по който точеха лиги всички дами, качил повече от 20 кг.

„ Ударих 100 кила! Никога не съм била толкоз пълен! “, ожали се звездата. Блатечки е пуснал шкембе, върви брадясал и с тъмни сенки под очите. Върнал се и към остарелия си недостатък – цигарите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР