По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков

...
По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков
Коментари Харесай

Братът на ЛиЛана: Питаха ме дали познавам Васил Божков

По време на разпитите ме питаха дали познавам Васил Божков и аз чистосърдечно си споделих, че нито го знам, нито съм го виждал този човек. Това заяви пред " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви бийтбоксъра Александър Деянов-Скилър. Той нарече прокурорските обвинявания против него нелепи и разгласи, че е жертва на инцидентен огън.

Деянов беше арестуван преди няколко дни, дружно със сестра Лиляна Деянова, известна и като певицата ЛиЛана. Двамата и още няколко индивида бяха упрекнати като проведена незаконна група, обвързвана с незаконно усвояване на европейски средства по стратегия " Иновации и конкурентоспособност “. По-късно Скилър бе пуснат от ареста против 100 000 лева парична гаранция, която дни по-късно бе понижена на 50 000 лева Сестра му и нейния съучастник Мартин Димитров обаче бяха оставени за непрекъснато в ареста.

В студиото на Би Ти Ви Деянов разгласи, че той няма нищо общо с работата и бизнеса на сестра си. Той разказа за плана, който неговата компания  " Скилър " ЕООД печели план по " Иновации и конкурентоспособност " през май 2017 година, като тематиката му е " Разработване на новаторска платформа за бийтбокс образование и музикална бийтбокс транскрипция - BTL ”. Общата стойност на плана е оценена на 434 500 лева, от които 10% би следвало да са лично финансиране, а останалите да се получат по линия на европейската стратегия. Реално изплатени са 237 777.30 лева.

Според Деянов всичко с този прект било наред и това щяло да се потвърди. Той разгласи, че е имал съветник, който го е съветвал за всяка стъпка и за всеки документ, а самия той се занимавал единствено с креативната работа.   " Иновацията по плана е обвързвана с това да бъде основана онлайн платформа за образование на деца, подрастващи и възрастни, както и основаването на повсеместен транскрипционен език, който да възпроизвежда обособените звуци и музикални комбинации ", споделя Деянов. В идващ стадий на развиването на тази концепция задачата е да стане допустимо да се извлече от всяка аудио и видео информация под формата на текст (транскрипция), което би помогнало на милион брой хора, почитатели на бийтбокс изкуството - да реализират бързи резултати в образованието. Сумата усвоена по плана е частична и до стотинка е отишла по предопределение. За всяка една административна или финансова процедура има документи за утвърждения от всички проверяващи институции и комисии., твърди още Деянов.

Никога не съм откраднал и един лев, не дължа един лев даже на другари, камо ли да съм взел участие в кражба от страната, безапелационен бе той.

Скилър сподели и, че мъчно ще събере гаранцията от 50 000 лева, за което има 10 дни, даже обмислял ипотека. Първоначално присъдата ми беше 100 000 лева, което ме прави един от най-големите нарушители, съобщи той и описа, че от два месеца няма приходи поради изключителното състояние. Все отново давал онлайн уроци на деца.

Деянов разгласи, че са безусловно нелепи и обвиняванията за открита някаква подслушвателна техника.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР