По време на провелият се за четвърти път В НДК

...
По време на провелият се за четвърти път В НДК
Коментари Харесай

ХОТЕЛ АКВА е сред 100-те най-харесвани хотели в България според класацията на Global Review Index


По време на провелият се за четвърти път В НДК Инвеститорски конгрес в туризма и хотелиерството, варненският хотел " Аква " бе класиран от клиентите си от целия свят, като един от 100-те най-хубави хотели в България за 2019 - та година.

Класацията се базира на изследването Global Review index и изследва потребителските настройки измежду фокус-група посетители на над 2000 хотели в страната. Хотел " Аква " има над 80,6% утвърждение измежду клиентите и регистрира повишаване на позитивната оценка на гостите си с близо два пункта. В проучването са взети поради мненията на над 200 посетители, дали повече от 1065 оценки на над 25 езика от целия свят.

Хотел " Аква " в град Варна неведнъж е бил желано място за настаняване на екскурзионни туристи и екзотични посетители на Морската столица от Япония, Виетнам, Южна Корея, Китай и други Хотелът е избиран за място за настаняване на туристи от Франция, Холандия, Германия и Белгия.

Хотел " Аква " посреща и доста клиенти от България, които го правят оценка като най-предпочитано място за настаняване за бизнес пътувания.

Управителят на хотел " Аква " , господин Павлин Косев, получи специфичен плакет и грамота от уредниците на Инвеститорския конгрес в туризма и хотелиерството, провели изследването в Global Review Index. Павлин Косев е ръководител на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и неотдавна бе отличен с наградата „ Мениджър на Балканите за 2018 година “

 

 

 

* обява

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР