По време на провелият се за четвърти път В НДК

По време на провелият се за четвърти път В НДК ...

ХОТЕЛ АКВА е сред 100-те най-харесвани хотели в България според класацията на Global Review Index.По време на провелият се за четвърти път В НДК Инвеститорски форум в туризма и хотелиерството, варненският хотел "Аква" бе класиран от клиентите си от цял свят, като един от 100-те най-добри хотели в България за 2019 - та година.

Класацията се базира на проучването Global Review index и изследва потребителските нагласи сред фокус-група гости на над 2000 хотели в страната. Хотел "Аква" има над 80,6% одобрение сред клиентите и отчита покачване на позитивната оценка на гостите си с близо два пункта. В изследването са взети предвид мненията на над 200 гости, дали повече от 1065 оценки на над 25 езика от цял свят.

Хотел "Аква" в град Варна многократно е бил предпочитано място за настаняване на екскурзионни туристи и екзотични гости на Морската столица от Япония, Виетнам, Южна Корея, Китай и др. Хотелът е избиран за място за настаняване на туристи от Франция, Холандия, Германия и Белгия.

Хотел "Аква" посреща и много клиенти от България, които го оценяват като най-предпочитано място за настаняване за бизнес пътувания.

Управителят на хотел "Аква", г-н Павлин Косев, получи специален плакет и грамота от организаторите на Инвеститорския форум в туризма и хотелиерството, провели проучването в Global Review Index. Павлин Косев е председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и наскоро бе отличен с приза „Мениджър на Балканите за 2018 г.“

 

 

 

* публикация

 

 

 

 

Източник: petel.bg