По време на презентацията на смартфоните HONOR 20 и HONOR

...
По време на презентацията на смартфоните HONOR 20 и HONOR
Коментари Харесай

HONOR 20 Pro постави абсолютен рекорд по далечина на Bluetooth връзката

По време на презентацията на смарт телефоните HONOR 20 и HONOR 20 Pro представителите на марката анонсираха фирмения безжичен модул Super Bluetooth с отдалеченост на връзката до 200 метра. Специалистите на изданието ITHome взеха решение да ревизират това изказване и тестваха на процедура далечината на Bluetooth връзката.

Фирменият чип Huawei Hi1103, съчетаем със системата върху чипа Kirin 980 извършва няколко функционалности. Това е освен Bluetooth модул, само че и Wi-Fi адаптер, инфрачервен предавател, GPS правоприемник и даже FM-радио. Неговата работа се подкрепя от логаритми с детайли на изкуствен интелект, които трансформират параметрите на Bluetooth предавателя при мощни шумове.

Според формалните представители на марката, смарт телефонът HONOR 20 обезпечава възпроизвеждане на музика посредством Bluetooth връзка и с потреблението на безжичните слушалки BeatsX на разстояние до 244,33 метра. По време на тестванията на HONOR 20 Pro от експертите на ITHome се оказа, че далечината на връзката е още по-голяма и доближава внушителните 265 метра . Устойчивата връзка с безжична колонка се доближава на разстояние до 190 метра, а колонката засича сигнала на разстояние до 230,9 метра.

Към сегашен ден тази технология за Bluetooth връзка на огромно разстояние се употребява единствено в два смарт телефона – флагманите HONOR 20 и HONOR 20 Pro. Компанията съобщи, че в бъдеще портфолиото смарт телефони с новия Bluetooth модул Super Bluetooth ще бъде увеличено.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР