По време на пресконференцията след срещата си със севернокорейския лидер

...
По време на пресконференцията след срещата си със севернокорейския лидер
Коментари Харесай

Тръмп: Ким ще спази обещанието си да не тества повече ядрени ракети

По време на конференцията след срещата си със севернокорейския водач Ким Чен Ун, американския президент Доналд Тръмп бе запитан дали ще наложи нови наказания на Северна Корея.
" Не желая да приказвам за увеличение на глобите. Те са задоволително високи ", съобщи Тръмп, представен от BBC. " В Северна Корея има хора и те би трябвало да живеят… бих споделил, че цялата ми визия се промени доста, тъй като опознах Ким доста добре ", добави американският водач.
Той добави, че през днешния ден е бил подготвен да подпише съглашение със севернокорейския началник. " Имахме подготвени за сключване документи ", сподели Тръмп.
Американският президент показа, че не е доста сигурен за какво срещата не е съумяла. " Не желая да споделям, че беше мое решение… желая да запазя взаимоотношенията ни и да забележим какво ще се случи нататък ", добави американският президент.
Той счита, че Ким ще съблюдава обещанието си да не тества повече нуклеарни ракети или оръжия. " Вярвам му и имам вяра на думите му – нека да са истина ", сподели Тръмп.
На въпрос дали може се организира интернационално следствие на севернокорейските нуклеарни площадки, американският президент съобщи, че може, само че не допусна дали това ще се случи скоро.
" Ние ще го създадем доста елементарно ", сподели той.
" Разследванията в Северна Корея ще се случат… в случай че вършим нещо дружно. Ние знаме някои неща за избрани площадки на избрани места… ние ще можем да ги инспектираме доста подробно ", добави Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР