По време на пресконференцията на щанда на PEUGEOT на Автомобилен салон

...
По време на пресконференцията на щанда
на PEUGEOT на Автомобилен салон
Коментари Харесай

Силна година за PEUGEOT, търговски и спортни успехи, нови технологии и акценти на Автомобилен салон София

По време на конференцията на щанда на PEUGEOT на Автомобилен салон София бяха отбелязани триумфите на марката през годината. 2017г. е извънредно мощна за PEUGEOT, белязана от редица спортни и търговски достижения. Калоян Кутин, търговски шеф на София Франс Ауто, постави акцент върху мотивите за гордост, показани на ревюто.

PEUGEOT стартира годината с хеттрик в рали Дакар – отборът-мечта на марката наложи тотална доминация в най-дългия рали рейд в света. Повтори я в рали Пътят на коприната, за втора поредна година.

Спортните купи не са единствените призове, извоювани от PEUGEOT тази година. Най-високото отличие в Европа – това на Автомобил на годината бе обещано на SUV Peugeot 3008 и това е първият SUV в историята печелил тази премия! От лансирането си до момента 3008 има 30 интернационалните оценки – за продуктов дизайн, за вдъхновяващия си интериор, за съгласуваност и други Оценката на международните специалисти през годината бе доказана от медиите, както и от признанието на клиентите.

За трети следващ път PEUGEOT все приза Международен мотор на годината в категория 1,0 до 1,4 литра за 1,2-литровия трицилиндров бензинов мотор с турбокомпресор PureTech – безспортно признание за ефикасните и икономични двигатели, с които е известна марката.

Планове за нов пикап, нов концептуален автомобил, съставяне на тим от тенис посланици – доста и хубави бяха новините около PEUGEOT през 2017 година Всички те в една или друга степен обуславят изключителния ръст в продажбите, който отбелязва марката в страната.

Добрите вести за София Франс Ауто са измерими в цифрите, оповестени от ААП за първите 9 месеца на годината. 1853 нови автомобили, предадени на крайни клиенти – 37.1% повече продадени нови автомобили Peugeot, спрямо 2016 година Този растеж се дължи в огромна степен на високото качество на новите модели на марката. Един от тях бе показан премиерно за България на щанда на Peugeot на Автомобилен салон София - новия SUV Peugeot 5008. 7-местния SUV 5008 е първият SUV, който предлага модулируемост, съизмерима с тази на най- пътнически коли.С 5008 Peugeot разказва история и оформя цялостна SUV гама. Автомобилът на годината – 3008 и компактният градски кросоувър 2008 предлагат SUV решение за всеки. Независимо дали сте на или отвън пътя SUV гамата на Peugeot е подготвена да следва всички пътища, като предлага несравнимо чувство от шофирането.

Несравнимо чувство от шофирането – PEUGEOT дава страст. Тя е вплетена и в новият Peugeot 308. По-добър от всеки път – по този начин бе определен при интернационалното си лансиране, наследникът на Автомобила на годината в Европа за 2014 година С нов мотор, получил над 200 патента, нова автоматична скоростна кутия и куп нови технологии новия 308 е с упоритостта да надмине предшественика си. Новият PEUGEOT 308 включва и всички системи в помощ на лидера, представени в SUV PEUGEOT 3008 и 5008. Остава свързан, с помощта на функционалността Mirror Screen, с капацитивен екран и обвързвана 3D навигация.Новият PEUGEOT 308 има грациозен и динамичен жанр – предвещава технологична атака в нова, още по-стилна опаковка.

Новите технологии са фокус на марката по време на ревюто – с изключение на в автомобилите те са показани и чрез два интерактивни робота, които забавляват посетителите на Автомобилен салон София на щанда на Peugeot.

SUV гамата на Peugeot и новият 308 несъмнено са силните оръжия, те обаче се допълват от градските 108 и 208, от практичният седан – създаден за нашите пътища 301 и Peugeot Traveller – същинска покана за пътешестване в разкош.

Като най-старият мотоциклетен производител в света не е подмината и двуколесната гама на Peugeot – новият триколесен Metropolis RX-R, последните новости в гамата ни колела са представени през дните на ревюто.

Специални отстъпки и подарък Автокаско ще съпровождат покупката на леки автомобили с марката Peugeot през целия октомври.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР