По време на предизборната кампания опонентите ни казват какво ще

...
По време на предизборната кампания опонентите ни казват какво ще
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Разград от ГЕРБ Валентин Василев: Ние не даваме празни обещания като опонентите ни

По време на предизборната акция съперниците ни споделят какво ще създадат, до момента в който ние демонстрираме какво сме създали. В предизборно време чуваме всевъзможни обещания, огромна част от които са неизпълними. Ние не работим по този начин. Поемаме само действителни задължения и когато пристигна време за нови избори, ние заставаме пред хората и със удовлетворение отчитаме спазените обещания. Това съобщи пред поданици на село Островче претендентът за кмет на Разград и лидер на листата на ГЕРБ доктор Валентин Василев. С него бяха националният представител Десислава Атанасова и претенденти за общински съветници, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Василев подчертава и върху някой съществени задания, по които е работил той и екипът му в Разград през миналия мандат: „ Възстановихме видеонаблюдението на Централния общински пазар, което бе напълно амортизирано; напълно беше асфалтиран паркингът, обслужващ пазара в града; увеличихме премиите на надарени деца; а от 9 обществени услуги в общината към този момент са 17 “.



Едно от главните претенции на жителите на с. Островче към локалната власт беше инфраструктурата. „ 3-километровият вход към селото беше в окаяно положение, както и улиците в обитаемото място. С целеви средства, отпуснати от държавното управление, на стойност 1 650 000 лв. - беше осъществено асфалтиране в 21 обитаеми места на територията на община Разград, като за Островче бяха отпуснати близо 50 000 лв.. Поехме ангажимент към вас и ремонтираните сектори са завършени”, напомни Десислава Атанасова. Тя бе безапелационна, че изпълнените задължения към хората в селото дават учредения на представителите на ГЕРБ в община Разград още веднъж да изискат доверието им.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР