По време на празника Курбан Байрам има едни реки от

...
По време на празника Курбан Байрам има едни реки от
Коментари Харесай

Караница в ефир между веган и шеф Петров: За и против месото и умъртвяването на животни

„ По време на празника Курбан Байрам има едни реки от крив, които са разследване от осъществявани жертвоприношения. Според нас е извънредно зверска варварщина и патология да се правят сходни неща в 21-ви век. Това е една ненужна свирепост ”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по Нова телевизия ръководителят на Българския вегански съюз Никола Донев по отношение на несъгласието на веганите празникът да бъде отбелязван по този метод.

Според него умъртвяването на прасета в резултат на Африканската чума също е неправилно. „ Нередността се съдържа в това да се отглеждат тези животни и по-късно да бъдат убивани ”, сподели Донев.

„ Преди 8 000 години индивидът е почнал да отглежда добитък. Той е почнал да опитомява животни, с цел да не употребява единствено даденостите на природата. Това е бил по-добрият метод, тъй като по този начин сетивата на човек по-лесно могат да разпознаят едно развалено месо, в сравнение с една развалена гъба. Затова човек отглежда животните и по-късно ги вкарва в религията ”, разяснява началник Борис Петров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР