По време на последното издание на Nintendo Direct компанията разкри

...
По време на последното издание на Nintendo Direct компанията разкри
Коментари Харесай

RE5, RE6 и Vampyr излизат за Switch през октомври

По време на последното издание на Nintendo Direct компанията разкри идната порция игри, които ще дебаркират на платформата на Switch и по кое време ще дойдат те. Три от заглавията будят избран интерес. Първо Capcom оповестиха, че Resident Evil 5 и Resident Evil 6 ще излязат за Nintendo Switch през октомври – на 29-ти.

И двете игри направиха своя дебют за предното конзолно потомство – Xbox 360 и Playstation 3, след което се появиха и актуализирани техни версии за PC, Xbox One и PS4.

Ако инцидентно сте пропуснали някое от тези заглавия от емблематичната поредност на Capcom, то ето в общи линии техния сюжет. RE5 събира Крис Редфилд с Щива Аломат, с цел да се преборят с експлоадирането на зараза в Африка. Версията за Switch идва с поддръжката на сингъл и кооператив и ще включва цялостния пакет с в допълнение наличие, което излиза след дебюта ѝ. Заедно с това ще бъде прибавен новия режим The Mercenaries United, комбиниращ Mercenaries и Mercenaries Reunion.

RE6 е по-екшън насочена игра в което ще видите Лион Кенеди, Крис Редфилф, Джейк Мълър и Ада Уонг изправени пред нов вирус и световна пандемия. Освен сингъл и кооператив, тук е прибавен и мултиплейър за шестима играча. И сходно на Switch версията на RE5, тук ще бъде включен целия спомагателен пакет със наличие, показан за играта, както и бонус костюми за всеки воин.

Заедно с кървавото предложение на Capcom беше обявена и датата на излизане на Vampyr. Играта на Dontnod Entertainment (Life is Strange) се оказа същински шлагер за правилните почитатели на студиото. А в този момент, откакто от дълго време мина един милион продажби за платформите, за които към този момент излезе, играта се чака да обере триумф и за Switch, когато се появи за Switch този октомври.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР