По време на посещението си в Сливен, служебният министър на

...
По време на посещението си в Сливен, служебният министър на
Коментари Харесай

Крум Зарков: Хартиената бюлетина не решава проблемите в БСП

По време на визитата си в Сливен, служебният министър на правораздаването Крум Зарков, разяснява какви са упованията за сформиране на държавно управление ,  " Избирателите проговориха, определените още не са! " Той беше в на ревизия в единствения в страната женски затвор, където даде добра оценка на управлението и даде позитивна оценка за въведените стандартите.

Министър Зарков разяснява резултатите на Българска социалистическа партия от изборите , като акцентира, че " хартиената бюлетина напълно не е решение на доста по-дълбоките проблеми в партията ". Той не отговори дали ще се желае оставката на водача Корнелия Нинова.

" Нещата отиват надалеч оттатък това и в този момент не е моментът да ги разясняваме. За страдание изборната интензивност продължава да се движи в границите на антирекордите , които поставихме предишния път. Така че аргументът, съгласно който връщането на хартиената бюлетина ще върне гласоподавателите пред урните, явно беше неверен . "

" За страдание Българска социалистическа партия продължава с тъжните резултати , само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и скоро ще тръгне още веднъж напред. " добави още той.

Служебният министър на правораздаването разгласи, че служебното държавно управление няма да спре да си извършва отговорностите, до момента в който партиите обмислят съставянето на държавно управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР