По време на посещението си в ''Майчин дом'' кметът на

...
По време на посещението си в ''Майчин дом'' кметът на
Коментари Харесай

Още един лекар попада в листата на ГЕРБ за София

По време на визитата си в ''Майчин дом'' кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова заяви, че шефът на родилното поделение проф. Асен Николов влиза в листата на ГЕРБ за общински съветници. Фандъкова участва на представянето на телемедицинска система за отдалечено мониториране на детските сърдечни тонове при бременни в болничното заведение. Системата се вкарва за първи път в България. "Професорът е потвърден престиж, експертиза, опит и опция да пази ползите на жителите на София като цяло, той е един от националните консултанти по акушерство и гинекология ", уточни столичният градоначалник.

Николов дефинира кмета като извънредно заслужен човек, който е потвърдил своята успеваемост в досегашното ръководство на града. "Майчин дом " към този момент има ръб от настоятели, където е и кмета Фандъкова. Тя е човек, който направи доста неща по време на мандатите си ", изясни и шефът на болничното заведение. Той похвали Фандъкова както за общинския фонд за ин-витро, по този начин и за това, че е провела първия огромен скрининг за рак на гърдата, в който са взели участие над 7000 учителки.

В четвъртък кметът ревизира реновираната клиника по обща хирургия в Първа градска болница. Тя означи, че опазването на здравето ще е измежду основните цели в предизборната ѝ платформа.Тогава стана ясно, че известният кардиолог проф. Иво Петров - медицински шеф на “Аджибадем Сити клиник Сърдечно-съдов център” също попада в листата на ГЕРБ с претенденти за общински съветници. Заедно с нея бяха заместник-кметът Дончо Барбалов и ръководителят на здравната комисия в Столичния общински съвет доктор Веселин Милев.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР