По време на посещението на Дмитрий Медведев в София поетапно

...
По време на посещението на Дмитрий Медведев в София поетапно
Коментари Харесай

Целият ресурс на СДВР ще следи за реда на 3 март, затварят улици поетапно заради Медведев

По време на визитата на Дмитрий Медведев в София поетапно ще бъдат затваряни разнообразни улици в централната градска част. Това заяви на брифинг основен контрольор Борислав Муеров, шеф на отдел „ Охранителна полиция” към Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
" Във връзка с визитата на Дмитрий Медведев в София ще бъдат взети нужните ограничения. Неговият авангард към този момент е тук, провели сме предварителни срещи, стиковали сме нещата. На 4 март чакаме неговото посещаване. С цел сигурност няма по какъв начин да издам програмата, само че като цяло ще се съобразим с това, че е почивен ден и ще гледаме директно преди идването му на избраните обекти да затваряме придвижването, с цел да затрудняваме минимално напредването на жителите в столицата ", съобщи Муеров.
Той уточни, че придвижването ще бъде затваряно по друго време на разнообразни обекти.
" Първоначално ще бъде затворено придвижването по самото посрещане, което ще бъде на Паметника на незнайния боец. Там ще бъдат обособени контролно-пропускателни пунктове. Според план-програмата на Дмитрий Медведев ще бъдат поетапно затваряни и другите сектори “, разяснява началникът на охранителната полиция и уточни, че периметърът, в който ще има затваряне на улици, е в централната част на града. „ Става дума за сектора Народно заседание – катедралният храм „ Александър Невски “, Министерски съвет и президентството. Затова ще бъде мобилизиран целият полицейски запас на Столична дирекция на вътрешните работи и Дирекция „ Жандармерия “, изясни контрольор Муеров и посочи, че няма да бъдат командировани служители на реда от други градове.
Целият запас на столичната полиция ще бъде зает с обезпечаване на публичния ред по време на мероприятията на 3 март, добави още основен контрольор Борислав Муеров.
“Във връзка с идния Национален празник е основана нужната организация. Със подпомагане на Дирекция „ Жандармерия “, НСО и военната полиция. Целият запас на Столична дирекция на вътрешните работи е зает в мероприятието по обезпечаване на публичния ред на 3 март и съпътстващите доста мероприятия по отношение на празника “, съобщи контрольор Муеров.
Той уточни, че в 12.00 ч. ще се издигне националното знаме пред паметника на Незнания боец.
" Там ще бъдат построени 6 контролно-пропускателни пункта, като през един от тях, който ще е от югозападната страна на „ Ал. Невски “, ще бъдат допускани жители. След това от 14.00 ч. ще бъде затворено придвижването по отношение на тържествената заря-проверка на пл. „ Народно заседание “. Там ще има контролно-пропускателни пунктове по същия ред, като през ул. „ Раковска “ и ул. „ Цар Освободител “ ще се позволяват жители ", сподели още началникът на охранителната полиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР